Onze caravans

Wij hebben twee verschillende caravans.

Roulotte 

 

 

Op een privé terrein, naast de camping, staat een authentieke pipo-wagen, of op zijn Frans gezegd “Roulotte”. Deze bestaat uit een slaapkamertje met tweepersoonsbed en een kamer met twee enkele bedden. De roulotte is klassiek ingericht. 

Op 6 meter van de roulotte staat een blokhut, ingericht als woonkamer met 2 banken en een tafel. Ook stroom en verlichting is hier aanwezig.
Bij de wagen staat een gebouwtje met wastafel en toilet. Dit wordt alleen gebruikt door de huurders van de Roulotte. Een buitendouche vindt u tussen de bomen.
De keuken bevindt zich in een apart schuurtje, dat aan één kant open is. Kookgerei, koelkast, gasstel, senseo etc. is, net als in onze andere accommodaties, aanwezig.

De zigeunerwagen wordt verhuurd aan maximaal 4 personen.
De tuin is ruim 1000 m2 groot, met privé parkeerruimte, jeu de boules baan en een tafeltennistafel.
Inventarislijst

Stacaravan
Sinds 2011 staat er deze stacaravan, die beschikt over een slaapkamer met tweepersoonsbed van 160×200, en een slaapkamer met twee bedden van 70×190, een zitgedeelte met complete keuken, een grote koelkast met apart vriesvak, een 4 pits-gasstel, een magnetron, en een ventilator. Douche met wastafel en een appart toilet. De stacaravan, of Mobil Home, staat vrij aan de zijrand van de camping en u kijkt uit over een stuk bos. Er is alle ruimte in de grote privetuin. Zowel binnen als buiten ( parasol ) staan tafels en stoelen. De stacaravan heeft een groot gedeeltelijk overdekt terras.
Inventarislijst
Direct naar << Reserveringsformulier>>

Terug