Reserveringsvoorwaarden

De verblijfsduur voor terugkerende gasten in het hoogseizoen is maximaal twee weken. Zo wordt de doorstroom gegarandeerd en heeft iedereen de gelegenheid om de Libellules eens te bezoeken in het hoogseizoen.

In het hoogseizoen ( juli en augustus ) ontvangen wij voornamelijk gezinnen met kinderen t/m 13 jaar. Voor grotere kinderen is er geen vertier. Er zijn andere campings, ook kleine, waar de tieners juist wel aan hun trekken komen.

Voorwaarden kamperen

Reserveren:
Om te reserveren kunt u het reserveringsformulier op onze website invullen.
U ontvangt binnen 48 uur antwoord. Bij positief antwoord ontvangt u ook het verzoek om binnen 7 dagen 30% van de totale verblijfskosten over te maken op onze Franse bankrekening.
Zodra de aanbetaling binnen is, ontvangt u de bevestiging van uw reservering per email. De reservering is dan pas definitief. Naderhand wijzigen van data of aantal kampeerders dient met ons overlegd te worden.
In sommige gevallen kan wijzigen leiden tot annuleren.
Het resterende bedrag dient op de dag van aankomst overgemaakt te zijn. ( 10 dagen voor aankomst overschrijven ).
Uw aanbetaling, excl. reserveringskosten wordt teruggestort bij annulering, mits deze 2 maanden van te voren doorgegeven is per email.

Het voordeel van reserveren is dat u zeker weet dat er een kampeerplaats voor u wordt vrijgehouden. In het hoogseizoen moet dan ook het gehele bedrag van de gereserveerde periode bij aankomst zijn voldaan.

Wij hebben kampeerplaatsen voor max. 4 personen en voor max. 5 personen. Er zijn slechts 2 kampeerplaatsen voor gezinnen van max. 6 personen.

Als u met meer personen wilt komen dan u bij uw reservering heeft aangegeven, of als u tijdens uw verblijf bezoek wilt ontvangen, houdt u er dan rekening mee dat deze niet vanzelfsprekend bij u kunnen komen logeren. Voor de rust en veiligheid houden wij ons aan een maximaal aantal personen op de camping. Dit houdt o.a. in dat u niet zonder eerst met ons te overleggen met meer personen kunt komen dan dat bij de boeking is afgesproken.

Om de rust op de camping te garanderen overboeken wij de camping niet ! Wij laten hierom ook maar beperkt bezoek toe. We vragen dan ook aan u om hier rekening mee te houden ! Mocht u een keer bezoek willen ontvangen dan kan dat in overleg. ( Tegen een dagtarief ). Het laten boeken van vrienden of familie in de buurt met het idee ze regelmatig op Les Libellules te ontvangen is dan ook niet aan te raden.

Als u een plaats heeft geboekt met elektriciteit, wilt u dan zelf een verlengsnoer van 20 meter mee nemen ?
Houdt u er rekening mee dat apparaten die veel vermogen eisen ( meer dan 1300w ) de stoppen doen doorslaan.
Airconditioning in caravan of camper is niet toegestaan. Deze maakt te veel lawaai voor de omliggende kampeerplaatsen.

Een algemene kampeerregel is dat het tussen 23:00 uur en 7:00 uur stil moet zijn.

U wordt dringend verzocht om niet voor 7:00 uur te beginnen met afbreken van uw tent en het neerzetten/inpakken van uw auto. Uw auto een avond van te voren neerzetten, dient met ons te worden overlegd.
U kunt niet voor 7:00 uur vertrekken omdat de toegangshekken dan nog gesloten zijn.

Aankomsten voor de kampeerplaatsen van 13:00 uur tot 20:30 uur. Vertrek voor 12:00 uur. Als u niet op de gereserveerde aankomstdag kunt komen, wilt u dan even contact opnemen met de camping? ( uit bezorgdheid ).

Tussen 12.30 en 14:00 uur eten wij. Komt u dan juist aan ? Wilt u dan uw auto op de parkeerplaats zetten ? Om 14:00 uur brengen wij u dan naar uw plaats, u kunt intussen genieten van het strand.

 

Voorwaarden huuraccommodaties

Reserveren:
Om te reserveren kunt u het reserveringsformulier op onze website invullen.
U ontvangt binnen 48 uur antwoord. Bij positief antwoord ontvangt u ook het verzoek om binnen 7 dagen 30% van de totale verblijfskosten over te maken op onze Franse bankrekening.
Zodra de aanbetaling binnen is, ontvangt u de bevestiging van uw reservering per email.

  • Na een eerste aanbetaling van 30 % van de totale verblijfskosten is uw reservering gemaakt.
  • Tien (10) weken voor aankomst wordt u verzocht om het resterende bedrag over te maken.
  • Zowel van de eerste als de tweede betaling ontvangt u een bevestiging per email.

Annuleren:
Huuraccommodaties worden meestal al lang van te voren geboekt. Bij een annulering blijft de accommodatie vaak leeg staan. Wij kunnen daarom bij annuleringen binnen 10 weken voor uw aankomst de aanbetaling niet meer terugstorten !
Denkt u eraan om bij uw bank of verzekeringsagent een annuleringsverzekering af te sluiten.
Bij annulering van meer dan 16 weken voor de aankomstdatum, storten wij uw aanbetaling ( minus € 15,- administratiekosten ) terug. Tussen de 10 en de 16 weken houden wij de 30 % aanbetaling. ( als u meer aanbetaald heeft, storten wij de rest terug ). Bij een annulering binnen 10 weken voor aankomstdatum zullen wij niet meer terugstorten.
Op het reserveringsformulier kunt u zien hoeveel personen wij maximaal per accommodatie toestaan.

Als u met meer personen wilt komen dan u bij uw reservering heeft aangegeven, of als u tijdens uw verblijf bezoek wilt ontvangen, houdt u er dan rekening mee dat deze niet vanzelfsprekend bij u kunnen komen logeren. Voor de rust en veiligheid houden wij ons aan een maximaal aantal personen op de camping. Dit houd o.a. in dat u niet zonder eerst met ons te overleggen met meer personen kunt komen dan dat bij de boeking is afgesproken.
Om de rust op de camping te garanderen overboeken wij de camping niet ! Wij laten hierom ook maar beperkt bezoek toe.
We vragen dan ook aan u om hier rekening mee te houden! Mocht u een keer bezoek willen ontvangen dan kan dat in overleg. Het laten boeken van vrienden of familie in de buurt met het idee ze regelmatig op Les Libellules te ontvangen is dan ook niet aan te raden.

Aankomst / vertrek:
Toegang tot uw accommodatie is van 14.00 tot 20.30 uur. Mocht u al eerder aan willen komen, laat het ons dan even weten, dan proberen wij uw accommodatie eerder klaar te hebben. Als u niet op de gereserveerde aankomstdag kunt aankomen, wilt u dan contact opnemen met de camping? ( uit bezorgdheid ).

Tussen 12:30 en 14:00 uur eten wij. Komt u dan juist aan ? Wilt u dan uw auto op de parkeerplaats zetten ? Om 14:00 uur brengen wij u dan naar uw accommodatie u kunt intussen van het strand genieten.

Vertrek voor 10.00 uur ‘s morgens. Wij kunnen vanaf 7:30 uur langskomen om uw accommodatie te controleren en de borg terug te geven. Wilt u dat deze accommodatie door ons wordt schoongemaakt, dan kunt u dit vooraf bij ons aanvragen.

Meenemen:
Bedden zijn opgemaakt met matras voorzien hoeslaken, en kussens met kussenslopen.
Er zijn geen dekens of dekbedden en ander huislinnen ( hand,- en theedoeken etc. ) aanwezig. Door de ligging aan de rivier, kan het hier ‘s nachts nog behoorlijk fris zijn. Zorgt u ervoor dat u het niet koud zult krijgen ?

Een algemene kampeerregel is dat het tussen 23:00 en 7:00 uur stil moet zijn. U wordt dringend verzocht om niet voor 7:00 uur te beginnen met het neerzetten / inpakken van uw auto.
U kunt niet voor 7:00 uur vertrekken.

Direct naar << Reserveringsformulier>>