Onze Chalets

Wij hebben verschillende soorten Chalets, voor 4 of 5 personen.
Tevens hebben wij een chalet welke geschikt is voor minder validen.

Trimont
Dit 4-persoons houten chalet van 36 m2 heeft een woonkamer met open keuken, voorzien van 4-pits kookplaat een ruime koelkast met apart vriesvak. Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één kamer met een stapelbed. Sanitair met inloopdouche, wastafel en wc.
Er is een terras en een ruime privé-tuin. Zowel binnen als buiten staan tafels en stoelen.
Inventarislijst
 
Moreo
Dit chalet, voor 5 personen, heeft een zitgedeelte en overdekt terras met een schuifdeur, die helemaal open kan. Het chalet heeft een keuken, douche en toilet.
Een slaapkamer met tweepersoonsbed, en een slaapkamer met 3 bedden (een los bed en een stapelbed).
Zowel binnen als buiten staan tafels en stoelen.
Inventarislijst
Moreo
 
Nemo

Moreo
Chalet Nemo, voor max. 4 personen, heeft een oppervlakte 20 m2. Het chalet heeft een keuken, douche en toilet. Er zijn twee slaapkamers, waarvan een met een stapelbed.
Er is een ruim, voor de helft overdekt, terras. Zowel binnen als buiten staan tafels en stoelen.
Inventarislijst
 
Tulipe
Toegankelijkheid en veiligheid voor iedereen. Het comfort voor minder valide personen. Woonruimte en keuken met o.a. koelkast met apart vriesvak en een 4-pits kookplaat.
Badkamer met volledige douche met handgreep en opklapbaar zitje brede wastafel met spiegel waar rolstoel onder kan, verhoogde hangende WC met handgreep.
Grote slaapkamer met tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met een stapelbed en een extra bed. Alle ruimtes zijn toegankelijk met een rolstoel.
Extra ruim overdekt terras. Zowel binnen als buiten staan tafels en stoelen.
Inventarislijst
 
Zeezicht

Dit houten chalet heeft een woonkamer met open keuken met o.a. grote koelkast en apart vriesvak. Badkamer met douche en gescheiden toiletruimte. Twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed, de andere met een stapelbed plus een extra bed.
Er is een terras en een tuintje. Zowel binnen als buiten staan tafels en stoelen.
Inventarislijst
Direct naar << Reserveringsformulier>>

Terug